O nama

Predsjednik AK «Vrapče» je g. inž. Mijo Vukelić koji kontinuirano radi u autoškoli od 1970 godine.

Autoklub «Vrapče» (u daljnjem tekstu AK »Vrapče») nastavlja svoje djelovanje i zasniva svoje postojanje na tradicijama Auto moto društva «Jedinstvo» koje je utemeljeno 16.02.1953. godine u Zagrebu.

Autoškola je utemeljena 1971. pod nazivom Jedinstvo, te od 1991. kao autoškola “AK-Vrapče” u kontinuiranom vremenu osposobljava kandidate za vozače motornih vozila.

Djelatnici autoškole su sa dugogodišnjim iskustvom u osposobljavanju budućih vozača, korektno i profesionalno pristupaju prenošenju znanja i vještina o upravljanju vozilom.

Cilj škole je stvoriti sigurnog vozača pod motom 4 stabilna O

ODGOVORNO

OBZIRNO

OBAZRIVO

ODLUČNO

PRISTUPAČNA CIJENA

Znamo da taj proces može biti skup te stalno pratimo cijene konkurenata.

INDIVIDUALNI PRISTUP

Jedinsteni individualni pristup prema svakome.

ISKUSNI INSTRUKTORI

Naši instruktori licencirani su od HAK-a te imaju dugogodišnje iskustvo.

NAJBOLJE VRIJEME VOŽNJE

Termin praktične nastave po dogovoru sa instruktorom vožnje.

UČIONICA ZA PREDAVANJA

Vlastita opremljena učionica za slušanje predavanja.

OBROČNO PLAĆANJE

Odlučite kada i kako želite platiti. Prihvaćamo sve standardne oblike plaćanja.

Autoškola ima svoj vlastiti prostor koji sadrži komfornu učionicu sa opremom predviđenom za nastavu, te prijemnim uredom koji se nalazi na istoj lokaciji od 1991. do danas – Ilica 492, Zagreb.

Ciljevi AK «Vrapče» posvećeni su postizanju razvijanja prometne kulture, edukaciji i zaštiti mladih naraštaja za sigurno sudjelovanje u prometu na cesti, te promicanju i ostvarivanju interesa vozača motornih vozila i drugih sudionika u prometu a osobito članova AK «Vrapče».

Tajnik Udruge od 2017. godine je g. Igor Vukelić, zaposlen od 1994.-2004. godine kao instruktor te od 2004. godine kao administrator.